Zoek jij een leuke vakantiebaan?

vakantiebaantje2Het is druk. Heel erg druk. Zo druk dat we met de vakantie gewoon doorwerken. Woon jij in de omgeving van Asten, Someren of Deurne en ben jij een 

AANPAKKER / VAKANTIEKRACHT

Dan zijn wij naar jou op zoek.

Je gaat assisteren bij montagewerkzaamheden, zoals montage van overkappingen op maat  en gaat meehelpen bij herstellen stormschades etc.

Als je 18 jaar of ouder bent en in de regio woont dan horen we graag van je

Meer weten? Bel even Tel: 06-5127.4434. Je mag ook mailen als je dat liever doet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat we doen

Hieronder een lijst van hetgeen we doen.

Verbouwen van woning of bedrijfspand

Wilt u uw woning uitbreiden of verbouwen en bent u op zoek naar een professionele partner? Dan bent u bij Bouw- en Timmerbedrijf Bouwtotaal Gahler op de juiste plaats. Wij voeren zowel kleine als grote verbouwingswerken uit, en dat steeds volledig naar uw wens. U kunt bij Bouwtotaal Gahler terecht voor de meest uiteenlopende verbouwingen, of het nu gaat om:

- een aanbouw aan woonhuis

- realiseren van een dakopbouw of dakkapel

- verbouw van Uw bedrijfspand, winkelpand of woning

- woning aanpassingen ( langer zelfstandig blijven wonen )

- vastgoedonderhoud

- onderhoud / renovatie aan uw gebouw

- alle voorkomende timmerwerken

- verzorgen van tekenwerk / constructieberekening / aanvraag bouwvergunning

- klussen in en om Uw gebouw

 

Vraag naar de mogelijkheden:

Bouw- en Timmerbedrijf Bouwtotaal Gahler

Maik Gahler ( 06-5127.4434 )

Houten veranda, overkapping

DSC04973Genieten van het buitenleven........!

Met een Veranda of terrasoverkapping kunt u nog meer genieten van uw tuin of terras. Een Veranda of Terrasoverkapping van hout is een prachtig verlengstuk van uw woning. Een extra leefruimte waar u 3 seizoenen per jaar van kunt genieten. Met een Veranda of Terrasoverkapping creëert u een gezellig en knus hoekje. Het materiaal hout geeft een warme uitstraling en de overkapping is door u samen te stellen zodat hij bij elk type woning zal passen.

 Zelfs in de herfst of winter is het met een terrasverwarming nog prima vertoeven. Je zit overdekt eventueel naast het knetterende haardvuurtje. Dan kun je onafhankelijk van weersinvloeden genieten van het buitenleven.

De houten veranda's of overkappingen op maat van Bouwtotaal Gahler kunt U naar eigen wensen samenstellen, keuze van houtsoorten, moderne look of een klassieke rustieke uitstraling, alles is maatwerk. Indien gewenst verzorgen we het totale project en ontzorgen U van alle bijkomende werkzaamheden denk hierbij aan bijvoorbeeld; sloopwerk, aanpassen roilering, bestrating, schilderwerk, electricien etc. Bouwtotaal Gähler  "van idee tot realisatie".We komen langs en nemen samen uw wensen door. Die worden verwerkt in een gedetailleerde offerte. Indien we voor u aan de slag mogen, dan zorgen we ervoor dat de levering en montage van overkapping geheel volgens planning en zorgeloos verloopt. U hoeft uwzelf nergens zorgen over te maken....

Nou ja , misschien over de aanschaf van het tuinmeubilair en een nieuwe barbecue, maar dat was het dan ook.

Vraag naar de mogelijkheden:

Bouw- en Timmerbedrijf Bouwtotaal Gahler

Maik Gahler ( 06-5127.44434 )

 

Huis "verbouwen of verkopen"

geldHuis verbouwen of verkopen ?

Vele huiseigenaars stellen zich op dit moment de vraag gaan we verbouwen of verkopen. 

Wanneer huis verkopen?
Een nieuw huis kopen kan diverse voordelen hebben. Verbouwen biedt immers niet voor elk probleem een oplossing. Wanneer je woning niet naar je wensen te verbouwen is omwille dat het bouwkundig niet mogelijk blijkt, is verkopen verstandiger dan verbouwen.

Een verbouwing kost veel geld en geregel. Een verbouwing is namelijk niet zomaar toegestaan, je moet er vaak toestemming van de gemeente voor hebben. Daarnaast is verbouwen een flinke investering, die je niet altijd terugkrijgt wanneer je je huis verkoopt.

Wanneer kan je je huis het best verbouwen?
Wanneer je tevreden bent met de grootte van je huis, maar de indeling van de ruimte anders zou willen zien, is verbouwen een optie. Een nieuw huis kopen is in dit geval niet nodig, je kunt immers met een verbouwing je huis aanpassen aan je wensen.

Lees meer: Huis "verbouwen of verkopen"

U bevindt zich hier: Home Uncategorised

Maintained by VLG Webhosting