Bouwbedrijf en Timmerbedrijf Someren

DSC05138Bouwtotaal Gahler uit Someren is een flexibel, en gemotiveerd bouw- en timmerbedrijf die de opdrachtgever begeleidt tijdens het gehele bouwtraject....... van idee tot realisatie, en gaat voor de tevreden opdrachtgever. Door zelf op de vloer mee te werken zijn de communicatielijnen kort, en kan er snel geschakeld worden

Actief in bouw, ( vastgoed ) onderhoud, verbouw, en renovatie voor particulieren, bedrijven, instellingen enzovoorts.

Maik Gähler heeft jarenlange ervaring in timmerwerk, tekenwerk, calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering bij diverse regionale bouw en interieurbouwbedrijven. Uw juiste partner voor Uw bouwproject.

Bouwtotaal Gahler van Idee tot Realisatie

Bouwen, of verbouwen is geen eenvoudige aangelegenheid. Het is tijds- en arbeidsintensief en u komt als opdrachtgever vaak ogen en oren tekort. U wordt veelvuldig gecontacteerd en moet dan snel antwoord geven op vragen waar uw hoofd op dat moment niet naar staat.

Bouwen is niet iets wat je er 'even bij doet'. En als er gebouwd, of verbouwd wordt, dan wilt u als opdrachtgever het liefst één aanspreekpunt. Een sparringpartner die u begeleidt en behoedzaam door uw bouwproject heen loodst. En in dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. 

Bouwtotaal Gähler realiseert uw bouwideeën van A t/m Z. En dat doen we volgens afspraak, zonder compromissen te sluiten op de kwaliteit en op een manier dat u er geen, of nauwelijks omkijken naar heeft.

Vaste partners en leveranciers

Bouwtotaal Gahler werkt met vaste partners en leveranciers, alle sloop-, timmer-, en metselwerken nemen wij voor onze rekening. Voor de zaken die wij zelf niet kunnen doen, werken wij met een vaste ploeg van betrouwbare onderaannemers. Door deze samenwerking is de basis gelegd voor een succesvol resultaat.

Ontzorgen van de opdrachtgever

bouwtekeningBouwplannen maar niet weten waar te beginnen......? Bouwtotaal Gähler denkt met U mee vanaf idee tot realisatie. Uw idee, Uw vragen en wensen, wij luisteren, adviseren en realiseren....... BOUWTOTAAL. Door in het voortraject de bouw-verbouwplannen goed te bespreken en de wensen van de opdrachtgever aan te horen en te verwerken in schetsen kom je uiteindelijk tot een goed doordacht plan. Persoonlijke begeleiding en een aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces, betrouwbaarheid in zowel mens als materieel.

Werkgebied

Bouwtotaal Gähler is gevestigd in Someren NB, het werkgebied kent geen grenzen.

U bevindt zich hier: Home Uncategorised Bouwbedrijf en Timmerbedrijf Someren

Maintained by VLG Webhosting