Werkwijze van Bouwtotaal Gahler

Een verbouwing is een ingrijpende gebeurtenis. Als Bouwtotaal Gahler streven wij er naar dat U een prettige ervaring overhoudt aan de verbouwing van Uw huis of bedrijfspand, en dat bereiken we door U wensen voorop te stellen, flexibel te zijn. zowel in de voorbereiding als uitvoering denken wij met U mee.

Plannen, ideeën, en advisering.

Wanneer U plannen, ideeen heeft voor bouw, verbouw, onderhoud, renovatie of andere werkzaamheden dan kunt U geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Uitvoering van Uw bouwproject kan op twee manieren;

  • middels het uitbrengen van een offerte, met een vaste projectprijs.
  • op basis van regie-uren met vooraf afgesproken uurloon en opslagen.

Tekening, berekeningen en vergunningen.

Indien nog niet aanwezig kan Bouwtotaal Gähler zorgen voor de benodigde tekeningen, berekeningen, voor het verkrijgen van een bouwvergunning etc., dit kan compleet door ons verzorgd worden.constructie

 

Offerte en contract.

Aan de hand van de opname ter plekke, besprekingen, en eventuele tekeningen zal er een gespecificeerde begroting gemaakt worden, deze zal indien gewenst met U besproken worden. Wanneer U de offerte accepteert zal e.e.a. worden vastgelegd in een contract, inclusief de betalingstermijnen zodat U niet voor financiële verrassingen komt te staan.

 

Uitvoering.

Tijdens de uitvoering van Uw project is het van belang dat er regelmatig overleg plaats vindt over de gang van zaken, planning etc., zodat U krijgt wat er afgesproken is.

 

U bevindt zich hier: Home Werkwijze

Maintained by VLG Webhosting